Sale!

Treadmill Belt. Life Fitness, Technogym, Panatta,etc

180.00

FREE DELIVERY AVAILABLE
 on orders over €150

INSTALLATION SERVICE AVAILABLE
After you buy our products, we make Installation

CONTACT FOR MORE INFO
00355685006535

10 in stock

SKU: 160€ - 180€ Category:

Description

Life fitness, technogym, panatta, matrix, star trac etc.
Tapeti i pistave që ne ofrojmë prodhohet nga një kompani europiane e cila ka 20 vite eksperiencë në këtë fushë dhe ofron 1 𝐕𝐣𝐞𝐭 𝐆𝐚𝐫𝐚𝐧𝐜𝐢 për tapetin e pistave për përdorim palestre dhe 2 𝐕𝐣𝐞𝐭 𝐆𝐚𝐫𝐚𝐧𝐜𝐢 për tapetin e pistave për përdorim vetiak.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Treadmill Belt. Life Fitness, Technogym, Panatta,etc”

Your email address will not be published. Required fields are marked *